Keukentechnologie

Erasmushogeschool Brussel (EhB)

Voici les meilleures ressources pour passer Keukentechnologie. Trouvez guides d'étude pour Keukentechnologie, notes, devoirs et bien plus encore.

All 8 résultats

Trier par

KEUKENTECHNOLOGIE (jaar 1, sem 1)
  • KEUKENTECHNOLOGIE (jaar 1, sem 1)

  • Resume • 54 pages • 2022
  • Inleiding van de samenvatting: MODULE 1 - HYGIËNE IN DE KEUKEN - Alle regels omtrent hygiëne - Veilig bereiden en veilig bewaren MODULE 2 - HULPMIDDELEN IN DE KEUKEN - Niet te kennen MODULE 3 - WEGEN, METEN EN REKENEN - Leerstof kunnen toepassen - Berekenen van voedingswaarden MODULE 4 - BEREIDINGSWIJZEN - Alles kennen MODULE 5 - EIGENSCHAPPEN VAN VOEDINGSSTOFFEN - Alles kennen MODULE 6 - BASISBEREIDINGEN - Alles kennen MODULE 7 - MENULEER - Alles kennen
    (0)
  • €15,49
  • 2x vendu
  • + en savoir plus
summary + asks
  • summary + asks

  • Resume • 3 pages • 2022
  • Disponible en pack
  • it is also a document that is good when you want someone to make you write or revise
    (0)
  • €4,49
  • + en savoir plus
summary + asks
  • summary + asks

  • Resume • 4 pages • 2022
  • Disponible en pack
  • it is also a document that is good when you want someone to make you write or revise
    (0)
  • €6,49
  • + en savoir plus
summary + asks
  • summary + asks

  • Resume • 4 pages • 2022
  • Disponible en pack
  • it is also a document that is good when you want someone to make you write or revise
    (0)
  • €6,49
  • + en savoir plus
summary + asks
  • summary + asks

  • Resume • 3 pages • 2022
  • Disponible en pack
  • it is also a document that is good when you want someone to make you write or revise
    (0)
  • €6,49
  • + en savoir plus
Questions + Summary
  • Questions + Summary

  • Autre • 3 pages • 2022
  • Disponible en pack
  • these documents are possible exam questions but also a summary . it is also a document that is good when you want someone to make you write or revise
    (0)
  • €5,49
  • + en savoir plus
Samenvatting keukentechnologie
  • Samenvatting keukentechnologie

  • Resume • 16 pages • 2021
  • Deze samenvatting omvat de volgende hoofdstukken: 1) Hygiëne in de keuken 2) Wegen en meten 3) Bereidingswijzen 4) Eigenschappen van voedingsstoffen
    (0)
  • €4,99
  • + en savoir plus