Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Alle samenvattingen voor Creative Business Jaar 1 €14,49   Ajouter au panier

Pack

Alle samenvattingen voor Creative Business Jaar 1

Deze bundel bevat alle samenvattingen voor het eerste jaar van de studie Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam.

13 éléments

Samenvatting Inleiding tot de Marketing (4e druk) | H1 t/m H11 | Cijfer: 8,4

(3)
€3,99

3x vendu

Dit is een volledige samenvatting van het boek Inleiding tot de marketing van Bronis Verhage 4e druk. Dit vak wordt gegeven in het eerste jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Behaalde cijfer: 8,4.

Voir l'exemple

Samenvatting Basisboek Online Marketing (3e druk) | H1 t/m H12 | Cijfer: 7,6

(3)
€4,99

5x vendu

Dit is een samenvatting van het Basisboek Online Marketing van strategie tot conversie van Marjolein Visser en Berend Sikkenga (3e druk). De samenvatting bestaat uit hoofdstuk 1 tot en met hoofdstuk 12. Inclusief leerdoelen vanuit de Hogeschool van Amsterdam! Dit is tentamenstof voor het vak Online ...

Voir l'exemple

Samenvatting Communicatiekaart van Nederland | Cijfer: 7

(0)
€4,49

1x vendu

Samenvatting van de 9e druk van het boek 'Communicatiekaart van Nederland'. Dit is tentamenstof voor het vak Media en Maatschappij. Dit vak wordt gegeven in het eerste jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Behaalde cijfer: 7,0

Voir l'exemple

Samenvatting KSF's en KPI's van de Online marketingfunnel | Cijfer: 9,0

(0)
€2,99

2x vendu

Dit is een samenvatting van de kernsuccesfactoren en metrics (kpi's) van de online marketingfunnel. Dit is tentamenstof voor het vak Digitale Media: Concept en Creatie. Dit vak wordt gegeven in het eerste jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb een 9,0 voor he...

Voir l'exemple

Samenvatting tentamenstof | English for the media | Cijfer: 7,8

(3)
€4,49

5x vendu

Samenvatting van alle stof voor het tentamen English for the media op de Hogeschool van Amsterdam. Inhoud: 1. Verb tenses: present simple, present continuous, present perfect en past simple 2. Irregular verbs 3. Quantifiers: much, many, little, few, a little en a few 4. Adjectives and adverbs 5. Pr...

Voir l'exemple

Samenvatting Ondernemerschap in Hoofdlijnen (4e druk) | Cijfer: 9,1

(0)
€4,49

2x vendu

Dit is een samenvatting van het boek Ondernemerschap in Hoofdlijnen van Peter O. van der Meer (4e druk). Deze stof moet je kennen voor het tentamen Ondernemerschap tijdens het eerste jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb een 9,1 voor dit tentamen behaald.

Voir l'exemple

Samenvatting Formules Ondernemerschap in Hoofdlijnen | Cijfer: 9,1

(1)
€2,99

1x vendu

In dit bestand staan alle formules die je moet kennen voor het tentamen Ondernemerschap tijdens het eerste jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb een 9,1 voor dit tentamen behaald.

Voir l'exemple

Samenvatting Google Digitale Werkplaats - Basisprincipes van Online Marketing

(7)
€2,99

66x vendu

Dit is een samenvatting van de belangrijkste stof uit de 26 modules van de Google Digitale Werkplaats cursus 'Basisprincipes van Online Marketing'.

Voir l'exemple

Voorbeeld Onderzoeksverslag Inspiration | Cijfer: 8,1

(8)
€3,99

39x vendu

Dit verslag is gemaakt voor het vak Onderzoek: Inspiration van het eerste jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor is een 8,1 behaald. Het verslag is helemaal compleet en zou je dus goed als voorbeeld en informatiebron kunnen gebruiken voor je eigen verslag. ...

Voir l'exemple

Voorbeeld Onderzoeksverslag Ideation | Cijfer: 8,7

(4)
€4,99

33x vendu

Dit verslag is gemaakt voor het vak Onderzoek: Ideation in het eerste jaar van Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Het verslag is helemaal compleet en zou je kunnen gebruiken als voorbeeld en informatiebron voor je eigen verslag. Het behaalde cijfer voor dit verslag is een 8,7.

Voir l'exemple

Voorbeeld Einddossier Tekstschrijven - Achtergrond | Cijfer: 7

(3)
€3,49

13x vendu

Dit is mijn portfolio voor het vak Tekstschrijven - Achtergrond in jaar 1 van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ben je even je inspiratie kwijt? Of lukt het je niet een begin te maken? Dan zal dit portfolio je vast op weg helpen! Ik heb een 7 behaald voor dit verslag.

Voir l'exemple

Voorbeeld Einddossier Tekstschrijven - Journalistiek | Cijfer: 8

(1)
€3,99

9x vendu

Dit is mijn einddossier voor het vak Tekstschrijven - Journalistiek uit jaar 2 van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb een 8,0 behaald voor dit verslag.

Voir l'exemple

Voorbeeldpitch Skills: Pitchen | Cijfer: 8

(1)
€3,49

4x vendu

Dit is mijn pitch voor het vak Skills: Pitchen in blok 4 van het eerste jaar Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Weet je niet hoe je een goede pitch schrijft? Of lukt het je niet een begin te maken? Dan zal deze pitch je vast op weg helpen! Het behaalde cijfer is dan ook een 8!

Voir l'exemple
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur saravanelferen. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €14,49. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

97168 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€51,37 €14,49  6x  vendu
  • (0)
  Ajouter