Hogeschool Zuyd (HZ) • Hoger Hotelonderwijs
Derniers ajouts au Hoger Hotelonderwijs @ Hogeschool Zuyd (HZ). Vous cherchez des notes Hoger Hotelonderwijs à Hogeschool Zuyd (HZ) ? Nous avons beaucoup de notes, de guides d'étude et de notes d'étude disponibles pour Hoger Hotelonderwijs à Hogeschool Zuyd (HZ).
-
345
-
4
-
29
Cours Hoger Hotelonderwijs @ Hogeschool Zuyd (HZ)
Notes disponibles pour les cours suivants de Hoger Hotelonderwijs à Hogeschool Zuyd (HZ)
-
Accountmanagement in de praktijk 4
-
Afstuderen 3
-
Algemene Economie 1
-
Alle jaren 1
-
Alle toetsen 1
-
Bedrijfscommunicatie 1
-
Bedrijfsethiek 8
-
Binnen- en buitenblik op Nederland 1
-
Communicatie 3
-
Communicatie Handboek 1
-
Communicatie, Diversiteit & Organisatie I 1
-
Creating Customer Delight 3
-
Cultural Awareness 2
-
Cultuur 3
-
Cultuur en samenleving 1
-
Customer Relationship Management 12
-
Design and Experience 1
-
Dienstenmarketing 3
-
Dit is onderzoek/Research: this is it! 2
-
Duits 2
-
Engels 5
-
Engels Ratio's 3
-
English Language Specialisation Course 1
-
Ethiek 2
-
Event Management 2
-
F&B 1
-
F&B management 4
-
Financial management 1
-
Financieel/operationeel management en HRM 1
-
Food & Beverage 1
-
Food&Beverage management 1
-
Frans 1
-
Gastonomie 1
-
Gastronomic hospitality 4
-
Gastronomie 3
-
Gastronomy 1
-
Grondslagen van het Management 2
-
Hele opleiding 1
-
Horizons in Hospitality 1
-
Hospitality Experience 1 11
-
Hospitality Experience - Hoofdstuk 10 1
-
Hotel Business 1
-
HRM 1
-
Human Resources Management 7
-
Imagineering 1
-
Interculturele communicaite 2
-
IRM 1
-
Kansberekening 1
-
Kennistoets 20
-
Kennistoets 1 5
-
Kennistoets 1 module 3 3
-
Kennistoets 2 5
-
Kennistoets 2 Module 2 1
-
Kennistoets module 1 3
-
Kennistoets Module 3 3
-
L.E.G. 1
-
Law Economic and Global Minds 1
-
LEG module 2 1
-
LEG rechten 1
-
MAC 3
-
Management 5
-
Management Accounting 22
-
Management Accounting - MAC 1
-
Management Accounting MAC 1
-
Management Stage 6
-
Management toets 3
-
Management-Kennistoets 1
-
Mangementvaardigheden 1
-
Marketing 17
-
Marketing for Hospitality and Tourism 7
-
Meertaligheid & Mediation 1
-
Onderzoeksvaardigheden RSV2 4
-
Operationeel management 5
-
Operationeel Management in de Dienstverlening 1
-
Organisatiecultuur 1
-
Personeelsmanagement 8
-
Perspectief en diversiteit op Nederlandstalige discoursen 1
-
Praktisch Sales- en accountmanagement 9
-
Pre-master 6
-
Professional hospitality 3
-
Profielwerkstuk 1
-
Projectmanagement 3
-
Ratio's 1
-
Refresh 2
-
Rekentoets 1
-
Research 6
-
Research Methods 3
-
Research skills 1
-
Research toets 1
-
Revenue management 7
-
Revenue Management & Real Estate 4
-
Room division management 1
-
Rooms Division Management 6
-
Service Marketing 1
-
Sip 1
-
Spaans 17
-
Statistiek 10
-
Statistiek - Kansrekening 2
-
Statistiek in 20 stappen 1
-
Statistiek kansrekening 2
-
Strategisch Management 1
-
Strategisch management voor ondernemers in het MKB/familiebedrijf 1
-
Systematisch Management Problemen oplossen 1
-
Vaardigheden 5
-
Vaardigheden 1 1
-
Wat is onderzoek? 1
Livres bien-aimés Hogeschool Zuyd (HZ) • Hoger Hotelonderwijs
David K. Hayes, Allisha A. Miller • ISBN 9780470393086
Arnold van Winden, Hans Heerkens • ISBN 9789001878825
Steven van Belleghem • ISBN 9789401470353
Raymond S. Schmidgall • ISBN 9780866123594
Peter Klosse • ISBN 9781482216769
Dernières notes et résumés Hogeschool Zuyd (HZ) • Hoger Hotelonderwijs
Samenvatting van 5 hoofdstukken van het bekende boek van Kotler: the principles of marketing.
- Book
- Resume
- • 15 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Marketing
-
Principles of Marketing • Dr. Philip T. Kotler, Gary Armstrong• ISBN 9781292220178
Aperçu 2 sur 15 pages
Samenvatting van 5 hoofdstukken van het bekende boek van Kotler: the principles of marketing.
Samenvatting van de inleiding en hoofdstuk 1-4 van Handboek Managementvaardigheden door Quinn
- Book
- Resume
- • 4 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Management
-
Handboek managementvaardigheden • Robert E. Quinn, Sue R. Faerman• ISBN 9789039529607
Aperçu 1 sur 4 pages
Samenvatting van de inleiding en hoofdstuk 1-4 van Handboek Managementvaardigheden door Quinn
Nieuwe research vaardigheid toet 2, met alle stof die je moet kennen.
- Resume
- • 13 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Onderzoeksvaardigheden
Aperçu 2 sur 13 pages
Nieuwe research vaardigheid toet 2, met alle stof die je moet kennen.
Samenvatting van alle hoofdstukken met belangrijkste informatie / begrippen, en voorbeelden
- Book
- Resume
- • 9 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Creating Customer Delight
-
The Offer You Can\'t Refuse • Steven van Belleghem• ISBN 9789401470353
Aperçu 2 sur 9 pages
Samenvatting van alle hoofdstukken met belangrijkste informatie / begrippen, en voorbeelden
Deze samenvatting bevat alle stof die je nodig hebt voor de eerste toets MAC van het tweede jaar. (Hotelschool Maastricht) 
Hoofdstukken: 1 t/m 7 
Inclusief voorbeeldsommen en formuleblad
- Book
- Resume
- • 25 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Management Accounting
-
Hospitality Industry Managerial Accounting • Raymond S. Schmidgall• ISBN 9780866123594
Aperçu 5 sur 25 pages
Deze samenvatting bevat alle stof die je nodig hebt voor de eerste toets MAC van het tweede jaar. (Hotelschool Maastricht) 
Hoofdstukken: 1 t/m 7 
Inclusief voorbeeldsommen en formuleblad
Summary schmidgall in English of chapters 1, 3, 5 and 6. Very clear explanations of Management Accounting, according to book of Schmigall. Also includes many ratios.
- Book
- Resume
- • 14 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Management Accounting
-
Hospitality Industry Managerial Accounting • Raymond S. Schmidgall• ISBN 9780866123594
Aperçu 2 sur 14 pages
Summary schmidgall in English of chapters 1, 3, 5 and 6. Very clear explanations of Management Accounting, according to book of Schmigall. Also includes many ratios.
The two needed chapters from organizational behavior for your written test. The chapters for your oral can be found in the RDM oral and the REFRESH oral documents on Stuvia.
- Book & Paket-Deal
- Resume
- • 22 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•professional hospitality
-
Organizational Behaviour • Stephen P. Robbins, Timothy Campbell• ISBN 9781292016559
-
M1: Professional hospitality• Par hmsmstudent
Aperçu 3 sur 22 pages
The two needed chapters from organizational behavior for your written test. The chapters for your oral can be found in the RDM oral and the REFRESH oral documents on Stuvia.
Notes from the PowerPoints
- Book & Paket-Deal
- Resume
- • 57 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Professional hospitality
-
The Essence of Gastronomy • Peter Klosse• ISBN 9781482216769
-
M1: Professional hospitality• Par hmsmstudent
Aperçu 4 sur 57 pages
Notes from the PowerPoints
Alle antwoorden van mijn RDM mondeling met de uitleg en theorie
All the answers to my RDM oral with explanation and the mandatory theory
- Package deal
- Réponses
- • 25 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Room division management
-
M1: Professional hospitality• Par hmsmstudent
Aperçu 5 sur 25 pages
Alle antwoorden van mijn RDM mondeling met de uitleg en theorie
All the answers to my RDM oral with explanation and the mandatory theory
Alle antwoorden antwoorden op de vragen van mijn refresh mondeling met de verplichte theorie.
All the answers to the questions on my refresh oral explained and with the mandatory theory.
- Package deal
- Réponses
- • 26 pages's •
-
Hogeschool Zuyd•Refresh
-
M1: Professional hospitality• Par hmsmstudent
Aperçu 5 sur 26 pages
Alle antwoorden antwoorden op de vragen van mijn refresh mondeling met de verplichte theorie.
All the answers to the questions on my refresh oral explained and with the mandatory theory.