Hogeschool Gent (HOGENT) • Voedings- en dieetkunde
Derniers ajouts au Voedings- en dieetkunde @ Hogeschool Gent (HOGENT). Vous cherchez des notes Voedings- en dieetkunde à Hogeschool Gent (HOGENT) ? Nous avons beaucoup de notes, de guides d'étude et de notes d'étude disponibles pour Voedings- en dieetkunde à Hogeschool Gent (HOGENT).
-
188
-
20
-
18
Cours Voedings- en dieetkunde @ Hogeschool Gent (HOGENT)
Notes disponibles pour les cours suivants de Voedings- en dieetkunde à Hogeschool Gent (HOGENT)
Livres bien-aimés Hogeschool Gent (HOGENT) • Voedings- en dieetkunde
Dernières notes et résumés Hogeschool Gent (HOGENT) • Voedings- en dieetkunde
Samenvatting van alle hoofdstukken van anorganische chemie. Er zijn veel afbeeldingen toegevoegd voor extra duidelijkheid.
hoofdstuk 1 tot 5 samengevat van levensmiddelenmicrobiologie theorie. die in het 1ste jaar 2de semester voedings- en dieetkunde wordt gegeven. (boek + slides)
Samenvatting Farmacologie en -dynamie m.i.v. toxicologie, deel farmacodynamiek gegeven door Filip Dumont op Hogent, Voedings- en dieetkunde. 
Met foto's uit de powerpoint, alles dat niet gekend moet zijn is weggelaten
Ik was geslaagd voor dit vak. In deze samenvatting vind je alle stukken die ik moest leren voor het examen onderzoeksmethoden.
Geen herexamens gehad. 
Dit document bevat een samenvatting over de te kennen stukken in het laboreglement en een samenvatting van de theorie die gekend moet zijn uit de cursus chemie practica.
Ik ben geslaagd, zonder herexamens. 
Dit document gaat over het hoofdstuk 1 en 2 van biologie bij de opleiding voedings- en dieetkunde.
Samenvatting van hoofdstuk 5 van psychologie gegeven in voedings en dieetkunde aan de hogent door David Van Bunder. Het is opgebouwd rond de cursus en aangevuld met eigen notities uit de les.
Eeen samenvatting van het hoofdstuk ijzer houdende eiwitten van het vak levensmiddelentechnologie op de HoGent in voedings en dieetkunde. Het vak werd gedoceerd door Nathan Van der Eecken. De samenvatting bevat zowel eigen notities als de inhoudt van de cursus.
Het hoofdstuk over de lege koolhydraatbronnen bij levensmiddelentechnologie in het eesrte jaar van voedings- en dieetkunde aan de HoGent. Dit vak werd gedoceerd door Nathan Van der Eeecken. De samenvatting van het hoofdstuk bevat zowel eigen notities als de inhoudt van de cursus.
Een lijst met merken die gluten of lactosevrij zijn. Daarnaast is er ook steeds aangeduid welk soort producten het merk heeft. Dit moet goed gekend zijn voor het examen. Dit vak werd gegeven door mevrouw Demeestere.