Begrijp onderwijs I - €6,99   ajouter au panier

Bundle

Begrijp onderwijs I

In deze bundel vind je alles wat je nodig hebt voor het examen (be)grijp onderwijs I aan HoGent in januari 2020. Geleidelijk aan komt elk hoofdstuk erop, tegen december/ januari is de bundel compleet.

6 éléments

Samenvatting: 1. Maatschappelijk Bewustzijn

(0)
€2,99

in deze samenvatting vind je informatie over het maatschappelijk bewustzijn op 3 niveau's : het maatschappelijk bewustzijn via systeemdenken, het maatschappelijk bewustzijn via referentiekaders en het maatschappelijk bewustzijn via sociaal-cultureel bewustzijn. Ook geeft de samenvatting een duidelij...

Voir l'exemple

Samenvatting: 1.2 finaliteiten onderwijs

(0)
€3,49

In dit hoofdstuk vind je alles over de finaliteiten in het onderwijs, de hervorming van het onderwijs en de nieuwe leerplannen en eindtermen.

Voir l'exemple

Samenvatting: 2. onderwijsbeleid

(0)
€3,49

In deze samenvatting vind je een uitgebreide uiteenzetting over hoe het onderwijs is georganiseerd in België. Ter verduidelijking staan er ook vaak afbeeldingen en schema's bij. Het geeft een uitleg over het onderwijsbeleid op macro-, meso- en micro-niveau. Ook staat er alles in over de eindtermen,...

Voir l'exemple

Samenvatting: 3. Historische breuklijnen

(0)
€0

In dit hoofdstuk vind je een korte en bondige beschrijving van de 3 historische breuklijnen. Aangeraden is om dit hoofdstuk ook nog eens in de cursus na te lezen.

Voir l'exemple

Samenvatting: 4. armoede

(0)
€2,99

In dit document vind je alles wat je moet kennen over het onderwerp 'armoede' voor het vak (be)grijp onderwijs aan HoGent

Voir l'exemple

Samenvatting: 5. Superdiversiteit

(0)
€2,99

In deze samenvatting vind je alles over het onderwerp 'Superdiversiteit' voor het vak Begrijp onderwijs I. Alles wat je moet kennen voor dat vak, en dit onderwerp staat in deze samenvatting. Dit document bevat dus alles voor het examen (Be)grijp onderwijs I in januari aan HoGent.

Voir l'exemple
thyrajanssens

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 300 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

€15,95   6,99
  • (0)
  Ajouter