Samenvatting Bachelorjaar 2 Pedagogische Wetenschappen Erasmus Universiteit Rotterdam - €30,49   ajouter au panier

Bundle

Samenvatting Bachelorjaar 2 Pedagogische Wetenschappen Erasmus Universiteit Rotterdam

Met deze bundel heb je 8 samenvattingen van alle problemen en alle colleges uit dit studiejaar. Ik heb dit jaar zelf met een 7.6 afgerond, dus de samenvattingen zijn compleet. Bovendien zijn alle samenvattingen aangepast op de bijeenkomsten met de tutor. De colleges staan er ook in, samen met de aantekeningen die ik gemaakt heb tijdens de colleges.

9 éléments

Samenvatting 2.1 Biologische determinanten (alle problemen ( bronnen en bijgewerkt aan owg) alle colleges)

(1)
€5,49

7x vendu

Deze samenvatting is helemaal compleet. Ik heb met deze samenvatting hoger dan een 7 gehaald. Ook staan de bronnen erbij vermeld. De colleges zijn zowel de informatie als de sheets als de informatie die erbij verteld is.

Voir l'exemple

Samenvatting 2.2 Statistiek. Boeken van MMC en Passer alle colleges

(2)
€5,49

11x vendu

MMC hoofdstuk 1 t/m 8 hoofdstuk 10 t/m 13 Passer hoofdstuk 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9 en 10 Field hoofdstuk 13 Alle colleges Ik heb met deze samenvatting een 9.0 gehaald.

Voir l'exemple

Samenvatting 2.3 Afstemming binnen opvoeding en onderwijs (bijgewerkt aan owg, tutor aanwijzing en helemaal compleet)

(1)
€5,49

5x vendu

Deze samenvatting is helemaal compleet. Er staat bij elk probleem aangegeven welke bronnen er zijn gebruikt en wat precies uit welke bron komt. Ook zijn er handige en overzichtelijke tabellen gemaakt. Alleen het responsiecollege is verwerkt in de samenvatting, omdat de andere colleges niet erg kwali...

Voir l'exemple

Samenvatting 2.4 Geschiedenis van opvoeding en onderwijs (alle colleges + alle problemen, bijgewerkt aan bijeenkomst + bronnen)

(2)
€5,49

7x vendu

Deze samenvatting is helemaal compleet voor dit blok. Ook alle colleges inclusief aantekeningen staan erin. Bovendien wordt er bij elk probleem aangegeven welke literatuur geraadpleegd is.

Voir l'exemple

Samenvatting 2.5 Deviantie en criminaliteit in de stad (alle colleges + alle problemen + bronnen)

(2)
€5,49

9x vendu

Met deze complete en duidelijke samenvatting heb ik hoger dan een 8 gehaald. Bij elk probleem staat er precies wat uit welke bron komt. Ook geef ik bij elk leerdoel een conclusie als antwoord op het leerdoel. Alle colleges staan er ook in, inclusief de aantekeningen ervan.

Voir l'exemple

Samenvatting 2.6 Gezinspedagogiek: Niet-traditionele gezinnen (alle colleges + alle problemen)

(0)
€5,49

3x vendu

In deze samenvatting staat precies aangegeven wat uit welke bron komt. Ook staan de colleges erin, inclusief aantekeningen.

Voir l'exemple

Samenvatting: Handige overzichtstabel 2.7 van alle ontwikkelingsstoornissen

(0)
€2,99

7x vendu

Dit is een overzichtstabel van alle stoornissen die in blok 2.7 zijn behandeld

Voir l'exemple

Samenvatting 2.7 Orthopedagogiek (alle colleges alle problemen)

(8)
€5,49

31x vendu

Samenvatting van alle colleges en alle problemen. De colleges zijn inclusief aantekeningen. Bovendien is er bij elk probleem aangegeven wat uit welke bron komt. De kennisclips zijn volledig overgenomen. Ik heb hier zelf hoger dan een 8 mee gehaald.

Voir l'exemple

Samenvatting 2.8 Onderwijswetenschappen (alle colleges + alle problemen + bronnen)

(5)
€5,49

29x vendu

In deze samenvatting staat bij elk probleem aangegeven welke bronnen zijn gebruikt en wat uit welke bron komt. Ook de colleges inclusief aantekeningen staan erin. Zelf heb ik met deze samenvatting hoger dan een 8 gehaald. Bovendien wordt er na elk leerdoel een duidelijke conclusie gegeven.

Voir l'exemple
roxannederonde

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 300 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

€46,91   30,49
  • (0)
  Ajouter