FRAP - €13,49   ajouter au panier

Bundle

FRAP

Deze bundel bestaat uit blanco oefeningen voor vennootschapsboekhouding van Dekeyser EN samenvattingen van Vananroye (zowel van de hoorcolleges als van de extra-te-kennen-cursus).

3 éléments

Oefeningen Dekeyser vennootschapsboekhouden FRAP

(0)
€4,99

Dit document bevat een mooi overzicht van alle oefeningen die we tijdens de les van Dekeyser hebben gemaakt van vennootschapsboekhouden. Het is een blanco document om zelf in te vullen en in te oefenen na het studeren van het van FRAP. De oefeningen op het examen zijn soortgelijk aan deze.

Voir l'exemple

Samenvatting FRAP Vananroye extra cursus

(0)
€5,49

Voor het onderdeel bij FRAP van Vananroye was er ook een extra cursustekst te kennen. Deze SV beslaagt alle belangrijke informatie die in de cursustekst aan bod komt. Dit deel was volledige zelfstudie en werd dan ook thuis samengesteld.

Voir l'exemple

Samenvatting FRAP Vananroye

(0)
€5,99

1x vendu

Deze samenvatting is volledig gebaseerd op de hoorcolleges. Het bevat alle informatie die de heer Vananroye toelichtte tijdens de hoorcolleges in één overzichtelijk document. Als nauwoplettende studente bevat dit document dan alle benodigde informatie om te slagen voor het examen.

Voir l'exemple
hwstudent2

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 450 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

€16,47   13,49
  • (0)
  Ajouter