Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
SPH/Social Work Jaar 1 €50,49   Ajouter au panier

Pack

SPH/Social Work Jaar 1

Dit is een bundel voor het complete eerste jaar SPH. Alle verslagen, samenvattingen en oefentoetsen zijn hierin te vinden. Met alles in deze bundel heb ik zelf mijn propedeuse gehaald zonder ook maar een enkele herkansing te hoeven doen. Het keuzevak is drama, het muzisch keuzevak is creatief schri...

[Montrer plus]
30 éléments

Oefenvragen Inleiding Methodiek Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€2,99

3x vendu

Contient 17 fiches de révision

Oefenvragen Inleiding Pedagogiek Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€2,99

2x vendu

Contient 25 fiches de révision

Oefenvragen Inleiding Psychologie Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€2,99

Contient 45 fiches de révision

Oefenvragen Inleiding Sociologie Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€2,99

3x vendu

Contient 100 fiches de révision

Samenvatting Inleiding Pedagogiek Jaar 1 SPH/Social Work

(2)
€4,49

2x vendu

Door het leren aan de hand van deze samenvatting een 8,2 gehaald op het tentamen. Dit is een erg complete samenvatting voor het vak Inleiding Pedagogiek van het eerste jaar SPH met erg overzichtelijke tabellen die goed te gebruiken zijn bij het leren van de psychologische en pedagogische stromingen....

Voir l'exemple

Samenvatting Inleiding Methodiek Jaar 1 SPH/Social Work

(1)
€4,49

1x vendu

Door het leren met deze samenvatting een 8,0 gehaald op het tentamen. Dit is een erg complete samenvatting voor het vak Inleiding methodiek van het eerste jaar SPH. De samenvatting is geschreven aan de hand van de informatie uit de werkcolleges en het boek Plancyclus in het Sociaal-Agogisch Werk van...

Voir l'exemple

Samenvatting Inleiding Psychologie Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€4,49

Door het leren aan de hand van deze samenvatting een 8,4 gehaald op het tentamen. Dit is een erg complete samenvatting voor het vak Inleiding Psychologie van het eerste jaar SPH. De samenvatting is geschreven aan de hand van informatie uit de hoorcolleges en het boek Psychologie voor de Praktijk van...

Voir l'exemple

Eindverslag Drama Jaar 1 SPH/Social Work

(5)
€4,49

10x vendu

Dit is het eindverslag voor het vak drama van het eerste jaar SPH, hier is een 7,5 voor behaald. In het verslag wordt de verplichte literatuur (Muzisch-agogische methodiek van Behrend & Jellema) aangehaald. Alle bronnen staan verwerkt volgens de APA-richtlijnen.

Voir l'exemple

Eindverslag Lost in 020 Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€5,49

Dit is het eindverslag voor het vak Lost in 020 van het eerste jaar SPH. Door inhoudelijke fouten slechts een 5,5 gehaald maar qua vorm is dit verslag goed te gebruiken als voorbeeld. Alle bronnen staan verwerkt volgens de APA-richtlijnen.

Voir l'exemple

Plan van Aanpak Lost in 020 Jaar 1 SPH/Social Work

(1)
€3,99

3x vendu

Dit is het plan van aanpak voor het vak Lost in 020 van het eerste jaar SPH. Met dit verslag moet een 'Go' of 'No-go' gegeven worden dat bepaald of het project verder doorgezet mag worden, voor dit verslag is een 'Go' behaald.

Voir l'exemple

Eerste Verslag Project Ouderen Jaar 1 SPH/Social Work

(1)
€3,99

2x vendu

Dit is het eerste verslag voor het Project Ouderen van het eerste jaar SPH. Dit verslag is een voorwaarde voor het behalen van een eindcijfer. In het verslag wordt de verplichte literatuur (Ouderen en het welzijn van nu van Beun) aangehaald. Alle bronnen staan verwerkt volgens de APA-richtlijnen.

Voir l'exemple

Eindverslag Sport & Spel Jaar 1 SPH/Social Work

(2)
€3,99

8x vendu

Dit is het eindverslag voor het vak Sport & Spel van het eerste jaar SPH. Voor het vak wordt een combinatiecijfer gegeven voor het verslag en de gegeven les, dit was een 7,8. Alle bronnen staan verwerkt volgens APA-richtlijnen.

Voir l'exemple

Eindverslag Socialisatie Jaar 1 SPH/Social Work

(3)
€5,49

18x vendu

Dit is het eindverslag voor het vak Socialisatie van het eerste jaar SPH. In dit verslag staan alle onderdelen van de socialisatie en de verplichte literatuur (10 artikelen uit de reader) verwerkt. Alle bronnen staan verwerkt volgens de APA-richtlijnen. Voor dit verslag is een 8,1 behaald.

Voir l'exemple

Eindverslag Startvaardigheden Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€4,49

Dit is het eindverslag voor het vak Startvaardigheden van het eerste jaar SPH. Het onderwerp is middelenverslaafde ouders en wat te doen met hun kinderen. Alle bronnen staan verwerkt volgens de APA-richtlijnen. Voor dit verslag is een 6 behaald.

Voir l'exemple

Eindverslag Project Ouderen Jaar 1 SPH/Social Work

(8)
€5,49

15x vendu

Dit is het eindverslag voor het Project Ouderen van het eerste jaar SPH. Voor dit project is een 8 behaald. De verplichte literatuur en extra literatuur is verwerkt volgens APA-richtlijnen.

Voir l'exemple

Onderzoeksplan Individueel Onderzoek Jaar 1 SPH/Social Work

(3)
€3,99

6x vendu

Dit is het onderzoeksplan voor het vak Individueel Onderzoek van het eerste jaar SPH. Het onderwerp van het onderzoek is stigmatisering van LHBT-jongeren. Het onderzoeksplan heeft positieve feedback gekregen. Alle bronnen staan verwerkt volgens APA-richtlijnen.

Voir l'exemple

Interviewleidraad Individueel Onderzoek Jaar 1 SPH/Social Work

(1)
€2,99

3x vendu

Dit is een interviewleidraad voor het vak Individueel Onderzoek van het eerste jaar SPH. Het onderwerp van het onderzoek is stigmatisering van LHBT-jongeren.

Voir l'exemple

Samenvatting Inleiding Sociologie Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€4,49

4x vendu

Een erg complete samenvatting voor het vak Inleiding Sociologie van het eerste jaar SPH. De samenvatting is geschreven aan de hand van informatie uit de hoorcolleges, verplichte artikelen en het boek Praktijkboek Sociologie van Harry Hendrix. Aan de hand van het leren met deze samenvatting een 7,5 b...

Voir l'exemple

Eindverslag Gespreksvaardigheden Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€4,49

5x vendu

Dit is het eindverslag voor het vak Gespreksvaardigheden van het eerste jaar SPH. De verplichte literatuur is verwerkt volgens APA-richtlijnen. Voor dit verslag is een 7 behaald.

Voir l'exemple

Samenvatting Inleiding Levenslooppsychologie Jaar 1 SPH/Social Work

(6)
€4,49

23x vendu

Een erg complete samenvatting voor het vak Inleiding Levenslooppsychologie van het eerste jaar SPH. De samenvatting is geschreven aan de hand van informatie uit de hoorcolleges en Levensfasen van Maryke Tieleman. De samenvatting bevat een overzichtelijke tabel van alle levensfasen. Door het leren aa...

Voir l'exemple

Eindverslag Creatief Schrijven Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€4,49

1x vendu

Dit is het eindverslag voor het muzisch keuzevak Creatief Schrijven van het eerste jaar SPH. Het gekozen egodocument is de muziek van Falling in Reverse. Alle bronnen (inclusief video-interviews en muziekalbums) zijn volgens APA-richtlijnen verwerkt.

Voir l'exemple

Eindverslag Keuzevak Drama SPH/MWD/Social Work Jaar 1/2

(1)
€3,99

2x vendu

Dit is het eindverslag voor het keuzevak drama van het eerste/tweede jaar SPH/MWD (let op: keuzevak). Voor het vak wordt een combinatiecijfer gegeven voor het acteerwerk in de praktijktoets en het verslag, dit was een 7,3. Alle bronnen staan volgens APA-richtlijnen verwerkt.

Voir l'exemple

Activiteitenplan Individueel Onderzoek Jaar 1 SPH/Social Work

(2)
€2,99

1x vendu

Dit is het activiteitenplan voor het vak Individueel Onderzoek van het eerste jaar SPH. Het activiteitenplan moet toegevoegd worden aan het eindrapport. Dit activiteitenplan is voor alle onderzoeksonderwerpen te gebruiken.

Voir l'exemple

Codeboom & Gecodeerde Interviews Individueel Onderzoek Jaar 1 SPH/Social Work

(4)
€4,99

14x vendu

Dit zijn de gecodeerde interviews met codeboom voor het vak Individueel Onderzoek van het eerste jaar SPH. Het onderwerp van dit onderzoek is stigmatisering van LHBT-jongeren.

Voir l'exemple

Eindrapport Individueel Onderzoek Jaar 1 SPH/Social Work

(3)
€6,49

6x vendu

Dit is het eindrapport voor het vak Individueel Onderzoek van het eerste jaar SPH. Voor dit onderzoek is een 7,2 gegeven. Alle (verplichte) literatuur is volgens APA-richtlijnen verwerkt. Het onderwerp van dit onderzoek is stigmatisering van LHBT-jongeren.

Voir l'exemple

Stageportfolio Jaar 1 SPH/Social Work

(6)
€6,49

14x vendu

Dit is het complete stageportfolio voor het eerste jaar SPH. Het hiervoor gegeven cijfer is een 8,5. Alle (verplichte) literatuur is volgens APA-richtlijnen verwerkt.

Voir l'exemple

POP1 Verslag SLB Jaar 1 SPH/Social Work

(1)
€2,99

Dit is het POP1 verslag voor het vak SLB van het eerste jaar SPH. Voor dit verslag is een 7 behaald.

Voir l'exemple

POP2 verslag SLB Jaar 1 SPH/Social Work

(0)
€2,99

1x vendu

Dit is het POP2 verslag voor het vak SLB van het eerste jaar SPH. Voor dit verslag is een 8 behaald.

Voir l'exemple

Rolomschrijving Keuzevak Drama Jaar 1/2 SPH/MWD/Social Work

(1)
€3,99

Dit is de rolomschrijving voor het keuzevak Drama van het eerste/tweede jaar SPH/MWD (let op: keuzevak). Deze rolomschrijving gaat over de dakloze Roxeanne van 19 met een bipolaire stoornis. Deze rolomschrijving is goedgekeurd voor het assessment (de praktijktoets). Alle bronnen zijn volgens APA-ric...

Voir l'exemple

Uitwerking 2 emoties Keuzevak Drama Jaar 1/2 SPH/MWD/Social Work

(0)
€2,99

Dit is de uitwerking van 2 emoties voor het keuzevak drama van het eerste/tweede jaar SPH/MWD (let op: keuzevak). De emoties zijn boosheid en schaamte. Deze uitwerking is goedgekeurd. Alle bronnen zijn volgens APA-richtlijnen verwerkt.

Voir l'exemple
Tout afficher
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur mandyrose. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €50,49. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

97969 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€125,70 €50,49  1x  vendu
  • (0)
  Ajouter